Corul de copii „Glasul Arhanghelului” din Micești a marcat trei ani de la înființare

Grupul vocal de copii „Glasul Arhanghelului” de la Micești a sărbătorit trei ani de la înfiintare.

În cursul zilei de marți, 23 ianuarie a c., în comuna argeșeană Micești, corul de copii „Glasul Arhanghelului” a sărbătorit trei ani de existență, aducând astfel muzica bisericească în sufletul comunității prin cântările lor.

Acești copii frumoși și înzestrați cu harul de a cânta au găsit inspirație și îndrumare în cadrul bisericii locale din Micești de la Ștefania Pacioianu, fondatoare și a grupului vocal și de la Florin Pacioianu, preot în cadrul bisericii.

Lăcașul de cult din comuna Micești a devenit o a doua casă pentru cei aproximativ 60 de membri ai corului, care iși dedica timpul liberl repetând cântările ce aduc bucurie și emoție în sufletele celor din jur.

„Suntem o familie, pentru că râdem împreună, plângem împreună, ne distrăm împreună. ‘Glasul Arhanghelului’ este o mică pregustare din rai, pentru că acești copii au o inocență aparte, sunt speciali. Dumnezeu ne adună, eu sunt doar un mesager”, afirmă tânăra Ştefania Păcioianu.

Cu trecerea timpului, corul de îngeri de la Micești a devenit un grup cunoscut și solicitat la diverse evenimente și concursuri prin tara, începând de la sfințiri de biserici ortodoxe și mănăstiri până la concerte caritabile. De asemenea, în afară de activitățile artistice și religioase, copiii de la Micești participă și la numeroase evenimente de socializare și recreere adaptate vârstei lor, reflectând astfel bucuria și împlinirea lor în cadrul acestei comunități speciale.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top