Cristian Dolofan, manager DTO, pentru „Forbesˮ: Adăugarea unor parteneri la fel de importanți pe lista de colaboratori este o prioritate pentru 2022

cristian dolofan

Dolo Trans Olimp, compania-etalon din domeniul transportului rutier de mărfuri și pentru comunitate, a fost forndată de tânărul om de afaceri piteștean Cristian Dolofan.

Dolofan Jr. a dezvăluit pentru revista de business „Forbesˮ, cum a încheiat DTO anul 2021 și ce planuri are „unul dintre cei mai dinamici transportatori din România” pentru 2022. Una dintre ținte este creșterea portofoliului de parteneri din care fac parte a grupului Dacia Renault, Stellantis, Mercedes-Benz, Michelin, Autor.

Cristisn Dolofan: ”Adăugarea unor parteneri la fel de importanți pe lista de colaboratori este o prioritate pentru 2022.Ne vom concentra îndeosebi în această direcție, alături de optimizarea businessului actual.” Bazele DTO au fost puse în anul 2011, la început parcul auto având doar 8 autocamioane, iar în prezent a ajuns la 360.

Compania argeșeană are 500 de angajați și operează în mai multe centre din țară. Bilanțul anului trecut s-a dovedit mai bun decât cel din 2020, când a debutat pandemia, chiar dacă și în 2021 au fost incertitudini, blocaje în producția auto și prevederi legislative noi privind operatorii de transport.Încheiem anul 2021 cu o creștere de 10% și sunt foarte mândru de rezultatele întregii echipe. Statisticile și condițiile economice în industria transporturilor se anunță mai blânde în 2022, de aceea avem ambiții mari și suntem optimiști, ne dorim o creștere de 30%.”, a declarat Cristian Dolofan pentru revista „Forbesˮ.

Potrivit publicației de business, DTO a încheiat anul 2020 cu afaceri de aproximativ 378,3 milioane lei și un profit net în valoare de 2,9 milioane lei.

Sursa foto și text: forbes.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top