Cum va arata noul Samsung Galaxy S22 Plus și de ce poate fi cel mai vândut model al acestei serii

În timp ce Galaxy S22 Ultra este de asteptat sa fie vedeta „Samsung Unpacked 2022”, Galaxy S22 Plus ar putea fi cel mai bun telefon cu ecran mare de cumpărat pentru utilizatorul obișnuit. Lui Galaxy S22 Plus îi lipsesc unele funcții de la modelul Ultra, dar tocmai asta îl face special: dacă nu folosești un S Pen în mod regulat, probabil că nu vei dori unul în telefon, iar faptul că nu ai un S Pen, înseamnă un telefon care este semnificativ mai ușor și are dimensiuni mai rezonabile, astfel încât să îl poti purta confortabil în buzunar.

Deci da, Galaxy S22 Plus este cea mai buna alegere: nici prea mic, nici prea mare, are spatele din sticlă premium, disipează căldura mai bine decât modelele compacte, iar durata de viață a bateriei este cu mult superioară decât a unui mini telefon. Și în comparație cu modelul S21 Plus de anul trecut, noul Galaxy face toate acestea și într-un format mai compact.

Din păcate, ca și restul seriei Galaxy S22, S22 Plus este așteptat la un preț mai mare decât înainte, începând de la 1.100 USD pentru modelul de 128 GB. In ciuda pretului, S22 Plus este o opțiune solidă pe care nu ar trebui să o treceți cu vederea doar pentru că Ultra arată mai bine pe hârtie.

Am menționat deja ceea ce credem că face ca Galaxy S22 Plus să fie special: este mare, dar este mare în limita rațiunii. Sigur, S22 Ultra are totul, dar asta are ca rezultat un dispozitiv supradimensionat, cu margini ascuțite, care nu este tocmai o potrivire confortabilă în buzunarele tale.

Iată o comparație a dimensiunii și greutății celor trei modele din seria Galaxy S22, observați echilibrul rezonabil pe care S22 Plus îl atinge:

S22: 146,0 x 70,6 x 7,6 mm, 167g
S22 Plus: 157,4 x 75,8 x 7,6 mm, 195g
S22 Ultra: 163,3 x 77,9 x 8,9 mm, 227g

Modelul Plus este mult mai subțire decât Ultra și nu la fel de larg și greu, beneficii mari pentru portabilitate.

Dacă vorbim de culorile Galaxy, aveți patru opțiuni din care să alegeți: tradiționalele Phantom Black și Phantom White, apoi un nou Pink Gold, precum și o culoare elegantă Green.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top