Drumul care face legătura prin „Țara Loviștei” între Curtea de Argeș și Câineni va fi modernizat

drum-curtea-de-arges-caineni

A fost lansată licitația pentru modernizarea Drumului Județean 703 H, care leagă Curtea de Argeș de Câineni prin „Țara Loviștei”, informează economedia.ro.

„Licitația pentru modernizarea Drumului Județean 703 H, legătura dintre Curtea de Argeș și Câineni (DN 7 Valea Oltului), a fost publicată marți, 7 mai 2024, în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice. Valoarea contractului este de 130 de milioane de lei. Contractul de proiectare și execuție are o durată totală de 41 de luni, iar finanțarea provine de la bugetul de stat prin Programul Anghel Saligny. Lucrările efective pentru loturile de munte Boița – Cornetu – Tigveni (68 km) ale Autostrăzii A1 Sibiu – Pitești vor începe în această vară, cu termene contractuale de 45 și 50 de luni pentru WeBuild și Mapa – Cengiz”, se arată în sursa citată.

Drumul județean DJ703H începe de la limita dintre județele Argeș și Vâlcea, iar până la cea mai apropiată localitate din județul Argeș sunt aproximativ 5 km. Dacă în județul Vâlcea problema pare să fie rezolvată, pentru segmentul de 5 kilometri dintre Sălătrucu și limita cu județul Vâlcea, Consiliul Județean Argeș dispune de un buget de 30 de milioane de lei pentru reparații. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top