DACIA: Aproape 4.500 de clienți au rezervat online un model Dacia, în primul trimestru din 2024

E-Commerce-Dacia

Lansată în luna august 2018, platforma de vânzări online a mărcii Dacia (https://vanzari.dacia.ro) s-a impus deja ca un instrument practic și rapid pentru rezervarea unui vehicul, ajungând să fie utilizată de un număr tot mai mare de clienți.

Astfel, de la începutul anului 2024, aproape 4.500 de clienți au apelat la această modalitate de achiziție, cu peste 50% mai mult față de perioada similară a anului trecut. Dintre aceștia, peste 3.000 de clienți au profitat de ofertele speciale disponibile în cursul celei de-a doua ediții a „Sezonului Dacia” derulată în perioada 25 ianuarie – 15 martie.
Modelele care au înregistrat cel mai mare număr de comenzi în acest interval au fost Sandero (inclusiv Stepway) și Logan.

Platforma de e-commerce a devenit totodată un canal important pentru lansarea noilor modele. Începând chiar din prima săptămână a anului 2024, clienții interesați să cumpere Noul Duster au putut participa la o campanie de pre-comenzi pentru primele 200 de exemplare ale acestui model, toate vehiculele disponibile fiind rezervate în numai două zile.

În prezent, clienții care doresc să comande Noul Duster prin intermediul platformei online au la dispoziție un configurator care le permite să aleagă versiunea, tipul de motorizare, culoarea și echipamentele opționale dorite.

Rezervarea vehiculului se face achitând o taxă de 800 de Euro (TVA inclus), care se scade la final din valoarea totală a acestuia. Plata se efectuează cu card bancar de credit sau debit, prin intermediul unui procesator securizat de plăți.

Livrarea vehiculului se face la showroom-ul agentului autorizat Dacia pe care clientul îl alege la momentul lansării comenzii.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top