Deputatul Simona Bucura Oprescu – anunț de interes pentru mediul de afaceri!

simonabucura

A fost lansat apelul de proiecte pentru obținerea finanțării cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru investiții în producția, asamblarea și reciclarea bateriilor, celulelor și panourilor fotovoltaice„, a anunțat deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu. Data închiderii depunerii de proiecte este 16 martie 2023, ora 17:00.

Apelul de proiecte este necompetitiv, bugetul schemei de ajutor de stat se distribuie proiectelor eligibile în ordinea înscrierii acestora, pe principiul primul venit – primul servit.

„Bugetul total estimat al schemei este echivalentul în lei a sumei de 258.700.000 euro.
Sprijinul financiar acordat pentru investiţii în:
Construirea de noi capacități de producție și/sau asamblarea și reciclarea bateriilor Li-Ion (inclusiv Li-metal, Li-sulfur, Zn, debit, temperatură ridicată)
Construirea de noi capacități de producție și/sau asamblarea și reciclarea celulelor și/sau panourilor fotovoltaice
Investițiile vor fi finalizate, inclusiv punerea în funcţiune a tuturor capacităților, până la finalul trimestrului IV 2025.
Solicitanții eligibili sunt microîntreprinderile, întreprinderile mijlocii, mici (inclusiv întreprinderi nou-înființate) și întreprinderile mari constituite în baza Legii nr. 31/1990 privind societățile republicată modificările și completările ulterioare, sau constituite în conformitate cu legislația specifică din statul membru a cărei naționalitate o dețin și cu condiția înregistrării la ONRC în România.”
, a mai precizat într-un comunicat deputatul Simona Bucura-Oprescu.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top