PLANURILE DE DEZVOLTARE ALE LIBERALULUI AUREL BĂLĂȘOIU PENTRU COMUNA ROCIU

aurel-balasoiu

Deputatul argeșean Aurel Bălășoiu candidează la funcția de primar al comunei Rociu, reprezentând Partidul Național Liberal (PNL). Echipa sa de campanie este formată din locuitori ai comunei, astfel că, fiecare sat are un reprezentant în echipa sa.

Proiectele noi pe care Aurel Bălășoiu, candidatul PNL la Primăria Rociu, le prezintă concetățenilor săi sunt rezultatul solicitărilor adunate de la aceștia de-a lungul timpului. Bălășoiu propune inițiative esențiale pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere și a utilităților, precum și proiecte inovatoare menite să aducă în premieră diverse obiective pentru comunitatea din Rociu.

PROIECTE:

▼Accesarea permanentă de fonduri europene, fonduri guvernamentale, fonduri de la Consiliul Județean Argeș pentru a veni în completarea bugetului local al comunei Rociu, astfel încât să poată realiza proiecte de anvergură.

▼Asigurarea facilităților și a autilităților, să atragă mai mulți investitori, care să genereze atât venituri la bugetul local, cât și noi oportunități pe piața muncii locale.

▼Tinerii au un rol important în dezvoltarea comunității, așa că Aurel Bălășoiu are în plan sprijinirea acestora prin diverse proiecte europene și proiecte guvernamentale.

▼Locuitorii comunei Rociu au beneficiat de infrastructură rutieră modernă pe cele două tronsoane pe DJ703B: Costești-Șerbănești; Șerbănești-Silițștea, comuna Căteasca – 5 km; precum și de modernizarea DJ503 Oarja-Giurgiu, drum expres, în lungime de 12 km (drumul Giurgiului, legătura de la Dunăre cu capitala Munteniei – Curtea de Argeș).

▼Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în satul Rociu și a celui de canalizare și epurare a apelor uzate în satele Rociu și Gliganu de Jos – proiect subvenționat prin POR.

▼Reabilitarea și modernizarea DC106 Rociu-Șerbănești, în lungime de 4.20 km (proiect CNI).

▼Pod peste pârâul Dâmbovnic (proiect CNI).

▼Proiectarea și construcția unui nou sediu administrativ (proiect CNI).

▼Cămin de bătrâni în satul Rociu.

▼Construcția unei creșe cu 40 locuri (proiect PNRR).

▼ Construcție și dotare sediu nou pentru primărie.

▼ Reabilitarea Centrului de preluare și triere pentru persoane vulnerabile (proiect CCRS).

▼Modernizare drumuri locale: strada Burtești (Gliganu de Sus), strada Cavalești (Gliganu de Sus).

Sursa foto: libertatea.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top