E oficial! Medicul argeșean Cătălin Cârstoiu este candidatul comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

Fără titlu

Liderii coaliţiei de guvernare format din binomul Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă l-au prezentat astăzi în mod oficial pe candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Palatul Parlamentului.

”Este un medic recunoscut, este decanul Facultății de Medicină, este managerul Spitalului Universitar. Are în subordine 3500 de oameni. Tratează anual aproximativ o jumătate de milion de pacienți. Și ceea ce este mai important, în fiecare zi gestionează situații de criză. Ori Bucureștiul este într-o situație de criză.” – a declarat Ciucă în cadrul evenimentului.
Reamintim că, medicul Cătălin Cîrstoiu a fost prezent, marţi, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei despre candidatura sa la Primăria Capitalei. El nu se va înscrie în niciunul din cele două partide, urmând a fi susţinut ca independent în cursa electorală.
„Mult succes domnului doctor, candidatul nostru, mult succes colegilor noştri de la sectoare şi colegilor consilieri generali. Dragi bucureşteni, dragi români, noi suntem în sluja dumneavoastră. Doamne ajută!”, a afirmat Gabriela Firea, coordonator al campaniei electorale din partea PSD pe municipiul București.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top