ELECTROARGEȘ – CIFRĂ DE AFACERI LA JUMĂTATE ÎN ANUL 2023 FAȚĂ DE 2022!

Rezultatele financiare din 2023 arată continuarea declinului!

De curând, producătorul de electrocasnice din municipiul Curtea de Argeş a prezentat acţionarilor săi rezultatele financiare preliminare pentru anul 2023. Bilanţul este, fără a fi o surpriză, unul negativ, confirmând declinul în care se află compania argeşeană după pierderea contractului cu principalul său client, Karcher. La încheierea lui 2023, cifra de afaceri a Electroargeş SA a fost de doar 39 milioane lei, comparativ cu 75,7 milioane lei înregistrate în anul precedent. Compania a obţinut doar jumătate din veniturile din contracte înregistrate în 2022 şi aproape opt ori mai puţin decât în 2021, când afacerile depăşeau suma de 300 milioane lei.

În pierdere pentru al patrulea an consecutiv

Producătorul de electrocasnice Electroarges se află în pierdere pentru al patrulea an consecutiv şi pare să se confrunte cu dificultăţi în găsirea soluțiilor financiare pentru a ieși din acest impas. Singura veste bună constă în reducerea cuantumului datoriilor, de la 60,5 milioane lei la 31 decembrie 2022, la 53,6 milioane lei la sfârșitul anului trecut. În ciuda acestui aspect, activele companiei au scăzut de la 116,2 milioane lei la puțin sub 98,5 milioane lei.

Raportarea situației financiare survine în contextul în care Electroargeş încearcă să obțină 5 milioane de euro printr-o operațiune de majorare a capitalului social. (Antoniu Neguț)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top