Elena Dică-Hristu – desemnată candidatul PSD pentru Primăria Vlădești!

În viziunea social-democratilor argeșeni, Elena Dică-Hristu reprezintă garanția că proiectele de modernizare a comunei, inițiate de primarul Cristian Dică-Hristu în mandatele sale vor continua într-un ritm accelerat. Elena Dică-Hristu are sprijinul total al echipei PSD atât la nivel local, cât și județean.

Duminică, 7 aprilie, la Vlădești au fost prezenți și senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputații Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, secretarul de stat MDLPA, Vlad Ștefan Niculae, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, primari din zonă, consilieri județeni și locali, precum și secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

“Elena Dică-Hristu reprezintă asigurarea unei continuități în dezvoltarea comunei Vlădești. Consiuliul Județean și parlamentarii PSD au fost și sunt în continuare alături de comunitatea și administrația locală din Vlădești. Consiliul Județean a fost permanent partener în proiectele de modernizare și dezvoltare ale acestei frumoase comune, mărturie stând sumele alocate permanent pentru finanțarea sau co-finanțarea unor proiecte importante pentru toți cetățenii” , a declarat vicepreședintele CJ Adrian Bughiu.
“Această candidatură mă onorează și mă responsabilizează în egală măsură.
Mulțumesc pentru încredere și sprijin! Continuarea infrastructurii rutiere, de educație și a serviciilor sociale în Vlădești sunt prioritățile mele.”
, afrmă Elena Dică-Hristu. (A.N)

Sursa foto: Facebook/PSD Argeș

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top