Eva Flowers – Buchete, aranjamente speciale pentru diverse ocazii și flori de ghiveci, într-un singur loc!

Dacă vă aflați în căutarea unui atelier de flori unde să găsiți aranjamente pentru diverse evenimente din viața dumneavoastră, ori vă doriți să surprindeți persoana iubită cu un buchet de flori, Eva Flowers este locul potrivit!

Încă de cum veți călca pragul acestui mic atelier de flori din Pitești, veți putea observa încă de la intrare zeci de aranjamente create special de către florista Andra Popescu, un antreprenor local cu experiență în vânzarea de flori și plante, fie că vorbim aici despre flori de ghiveci sau buchete pentru ocazii speciale (zile de naștere, onomastică, Crăciun, Paște etc.).

Pentru că ne aflăm în perioada Sărbătorilor Pascale, tânăra antreprenoare Andra Popescu, a creat o colecție de aranjamente special pentru masa de Paște, astfel încât, dacă doriți să adăugați un pic de culoare pe masa dumneavoastră de Sărbători, puteți alege dintr-o selecție de aranjamente ce conțin trandafiri criogentati, lumânări din ceară naturală, licheni stabilizați și niște figurine simpatice care fac să aducă zâmbetul oricui!

Iar asta nu este tot! Pentru cei ce își doresc în locuința personală sau la birou ceva care să fie mereu fresh și verde – pot opta pentru a achiziționa un tablou in miniatură realizat exclusiv din licheni stabilizați, foarte căutați și foarte la modă în această perioadă.

Tot în atelierul de Flori al Andrei Popescu, la Eva Flowers, veți putea găsi și flori sau plante de ghiveci pentru apartament sau pentru grădina dumneavoastră! Mușcate, begonii, petunii și trandafiri la ghiveci – le veți putea lua la prețuri accesibile!

De menționat faptul că, tot la Eva Flowers puteți găsi flori la fir, la cele mai bune prețuri de pe piață!

Pentru comenzi puteți suna la tel.: 0749.261.184

Vă așteptăm cu drag!

Ne găsiți în Pitești, strada Nicolae Crețulescu, bloc A5 parter (lângă fostul restaurant Carpați)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top