Evenimente noi la Centrul Cultural Pitești în săptamâna 5-11 februarie

CCP_5-11_ebruarie_2024

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 5-11 februarie 2024, evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

✔️ Dialogul cu tema „Între Medicină și Literatură”, în cadrul proiectului „Personalități Culturale Piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe medicul scriitor Viorel Pătrașcu, luni, 5 februarie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✔️ Prelegerea cu tema „Iubirea și îndrăgostirea sunt diferite”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Împreună pe drumul de la Ego către Sine”, coordonat de psihologul Cosmina Olteanu, luni, 5 februarie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✔️ Recitalul de poezie și muzică folk-hop cu titlul „Mă voi preface că sunt poet”, susținut de M.C. Grăilă, pe numele real Octavian Dărmănescu, dr. în istorie, muzeograf, scriitor, cantautor, luni, 5 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✔️ Prelegerea cu tema „Fernando, fiul lui Cristofor Columb”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Istorie și istorii cu Marin Toma”, susținut de redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Piteșlti, luni, 5 februarie, de la ora 20:00.

✔️ Prelegerea cu tema “Ce pot să știu? Ce trebuie să fac? Ce îmi este îngăduit să sper? O Simplă Introducere în Viața și Filosofia lui Immanuel Kant”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept din Pitești, marți, 6 februarie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✔️ Conferința cu tema „Platon și Regii-Filosofi”, în cadrul proiectului “Din culisele istoriei – Mari inițiați și societăți secrete”, susținut de scriitorul Cristian Cocea, director executiv al Direcției Județene pentru Cultură Argeș, eveniment care va avea loc marți, 6 februarie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✔️ Dialogul cu tema “De vorbă despre feminitate și masculinitate”, în cadrul proiectului cultural-motivațional „Arta Devenirii”, coordonat de scriitoarea Silvia Grigore, având-o invitată pe Liliana Finta, consilier și trainer în Spiritualitate aplicată, miercuri, 7 februarie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✔️ „Profil de autor – Nely Vieru”, în cadrul proiectului „Medalion Cultural cu Stelian Necșoi”, coordonat de scriitorul, cantautorul, artistul plastic, profesorul de limba și literatura franceză Stelian Necșoi, avându-l invitat pe scriitorul Nely Vieru, eveniment care se va desfășura miercuri, 7 februarie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✔️ Lansarea volumului de poezie „Intuiții”, de Lidia Zadeh, eveniment editorial în cadrul proiectului „Arta Devenirii”, coordonat de scriitoarea Silvia Grigore, joi, 8 februarie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✔️ „Medalion George Gershwin”, susținut de Trupa „Andrei&Adrian Tase”, coordonator muzicianul Andrei Tase, vineri, 9 februarie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

✔️ „Cupa de Iarnă Pitești la Șah”, sâmbătă, 10 februarie și duminică, 11 februarie, între orele 9 – 20:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții, eveniment coordonat de profesorii de șah din cadrul Centrului Cultural Pitești, dr. Ovidiu Stancu și ing. Andrei Rădulescu.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top