Experiența îl recomandă: Florea Ene, primarul potrivit pentru Moșoaia!

image-450x300 (2)

Florea Ene a fost desemnat candidat al PSD la funcția de primar al comunei Moșoaia. Acesta se bucură de apreciere în rândul cetățenilor din localitate, fiind pentru mai multe mandate primar al comunei. Are o bogată experiență administrativă, iar în perioada în care a fost primar au fost implementate cele mai importante proiecte de modernizare și dezvoltare a localității.

Lucrările Adunării Generale au fost conduse de către Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș. Au fost prezenți la Moșoaia deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputații Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, vicepreședinții Consiliului Județean, Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, Cristi Puiu, administratorul public al județului, primarul comunei Albota, Dumitru Ion, consilierii județeni Nicoleta Nicolescu și Bogdan Bălan, președintele PSD Moșoaia, Simona Bușcă și consilieri locali, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu și Andreea Călinescu Oner.

”Îl cunosc pe Florea Ene foarte bine și știu cât de multe a făcut pentru comuna Moșoaia în calitate de primar. Este omul potrivit pentru a repune localitatea pe drumul firesc al dezvoltării. Va avea în continuare toată susținerea mea și a Consiliului Județean, dar și a echipei de parlamentari ai PSD Argeș. Sunt convins că oamenii din Moșoaia vor face alegerea corectă în acest an, iar aceasta este una singură: Florea Ene!”, a declarat președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă.

”Permanent am menținut legătura cu consătenii mei. Știu exact de ce are nevoie comuna, știu exact care sunt problemele cetățenilor și știu ce am de făcut. Împreună cu echipa mea am proiecte și inițiative menite să sprijine și să dezvolte educația, sănătatea, infrastructura și mediul de afaceri local. Ne bazăm în realizarea acestor obiective importante pe sprijinul domnului președinte Ion Mînzînă, al Consiliului Județean, dar și al echipei de parlamentari ai PSD Argeș!”, a declarat Florea Ene.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top