AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA PITEŞTI HALF MARATHON, EDIŢIA A 4-A!

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_Pitesti_halfmaraton_2023

Înscrierile pentru cea de-a patra ediție a competiției sportive Piteşti Half Marathon – ce va avea loc, în acest an, duminică, 7 mai – sunt deschise!

Cei care doresc să facă parte din această experiență sportivă și distractivă, se pot înscrie la oricare dintre cele trei probe: cros, cursă populară sau semimaraton, iar dacă o fac în următoarele două săptămâni, vor beneficia de taxa de participare redusă!

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial al competiției, accesând link-ul https://pitestitriathlon.ro/product/pitesti-half-marathon/, până pe data de 23 aprilie 2023.

Piteşti Half Marathon este un eveniment anual, ce reunește alergători de toate vârstele și nivelurile de pregătire fizică, pentru a experimenta împreună satisfacția de a trece linia de sosire, indiferent de timpul în care au reușit să parcurgă traseul.

Evenimentul este susţinut de Primăria Municipiului Piteşti, iar partener sportiv, anul acesta, este Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Argeş.

Traseul

Startul va fi în Piaţa Primăriei, apoi se va alerga pe Strada Victoriei, pe lângă fântâni, apoi pe toate cele 4 benzi de circulaţie ale Bulevardului I.C Brătianu, iar pe finalul traseulu, concurenții vor avea ocazia să alerge pe cea mai provocatoare stradă din concurs, Calea Bucureşti.

Organizatorii vă încurajează să vă înscrieți la acest eveniment indiferent de nivelul de pregătire fizică, pentru a vă putea bucura de o experiență inedită și memorabilă, care vă va ajuta să vă depășiți propriile limite și să experimentați bucuria de a alerga împreună cu alți oameni pasionați de sport și de o viață activă.

În acest an, va exista, din nou, Cursa Copiilor, cu trei categorii de vârstă, cea mai mică începând cu vârsta de 7 ani.

Înscrierile pentru cursa copiilor sunt gratuite!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top