FC Hermannstadt o întâlnește pe Viitorul în sferturile Cupei României, la Pitești

Echipa sibiană revine pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești pentru confruntarea cu FC Viitorul, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României. Întâlnirea va avea loc în această seară, de la ora 20:00.

Formația care va câștiga acest meci se va califica în semifinale. În caz de egalitate după primele 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare, iar dacă egalitatea persistă și la finalul acestora, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Antrenorul echipei sibiene, Vasile Miriuță, a declarat, înaintea acestui meci, că își dorește calificarea în semifinale, în încercarea ”alb-roșilor” de a egala performanța de anul trecut, când FC Hermannstadt a jucat finala Cupei României, pe ”Arena Națională” din București, pierzând în fața Universității Craiova cu scorul de 2-0. Miriuță a ales să menajeze mai mulți jucători pentru întâlnirea cu FC Viitorul.

”Ne dorim să mergem mai departe, vă dați seama? Cine nu și-ar dori o calificare în semifinalele Cupei României. Pentru noi, întâlnirea cu Viitorul vine la 3 zile după jocul de campionat de la Giurgiu, cu Astra. I-am lăsat acasă pe Dâlbea, Petrescu, Mățel și Blănaru, dar sper ca cei care vor intra în locul acestora să-și facă datoria pe deplin. Sperăm să facem un meci bun, iar la final să sărbătorim victoria și calificarea în penultimul act al Cupei României”,

a declarat Miriuță.

Piteștenii pot achiziționa tichetele de la casele de bilete ale stadionului „Nicolae Dobrin”, începând cu ora 19.00. Prețul unui bilet la Tribuna 1 este de 10 lei, iar pentru un loc la Tribuna 0, prețul este de 20 de lei.

După meciul cu FC Viitorul, sibienii se vor întoarce la Pitești pentru ultima partidă din sezonul regulat. Duminică, de la ora 17:00, FC Hermannstadt o va întâlni pe Politehnica Iași, pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top