Femeie din orașul Topoloveni – contrabandă cu bijuterii, parfumuri, țigări și haine! Aceasta a fost prinsă în flagrant de polițiști

WhatsApp-Image-2024-06-28-at-12.22.43

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeș au efectuat cercetări, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă și au depistat în flagrant delict o femeie de 49 de ani. La perchezițiile domiciliare efectuate în cauză au mai fost descoperite alte 90 de grame de bijuterii din metal galben/gri asemănător aurului, precum și alte obiecte cu valoare probatorie, informează IPJ Argeș.

„Din cercetări s-a stabilit că femeia s-ar deplasa de 2-3 ori pe lună în Turcia, în vederea achiziționării de bijuterii din aur, țigări, dar și parfumuri și obiecte de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute, pe care, ulterior, le-ar depozita la adresa de domiciliu, de unde le-ar comercializa către diverși clienți.

În dimineața zilei de 26 iunie a.c., femeia în cauză a fost prinsă în flagrant delict, de către polițiștii argeșeni, când a revenit din Turcia.
În urma efectuării controlului asupra bagajelor acesteia, au fost identificate mai multe bijuterii din metal galben/gri asemănător aurului, aproximativ 160 de grame, toate fiind sustrase de la efectuarea controalelor vamale.
Totodată, au fost identificate 400 de țigarete ce nu aveau aplicate marcaje fiscale emise de autoritatile române, dar și 30 de parfumuri și 20 de obiecte de îmbrăcăminte purtând însemnele unor mărci înregistrate, toate fiind susceptibile a fi contrafăcute.
Bunurile identificate au fost ridicate, în vederea confiscării, iar persoana a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri.
În continuare, în baza unor mandate de percheziție, emise de Judecătoria Topoloveni, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, în județul Argeș, la locuința femeii și la domiciliile altor două persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Brigada Operaţiuni Speciale Pitești”, se arată în comunicatul Poliției Argeș.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top