FOSTUL PRIMAR DE LA BRADU S-A REÎNTORS PE SCENA POLITICĂ ȘI CANDIDEAZĂ DIN PARTEA AUR…LA CĂTEASCA!

Florin Frătică, fostul primar al comunei argeșene Bradu, un personaj politic cu un trecut tumultuos e „back in business”. Candidează din nou, dar de data aceasta, la Căteasca!

Nu este glumă! Frătică-a reîntors ca jucător pe scena politică argeșeană și s-a „AURit”, fiind de altfel și prima opțiune a partidului lui George Simion pentru funcția de primar al comunei Căteasca, condusă în prezent de edilul Liviu Năstase (PSD).

Precizăm că fostul edil de la Bradu a dorit să candideze pentru funcția de primar al comunei Căteasca, întrucât, acesta are câteva businessuri ce funcționează în localitatea mai sus menționată.

Joi, 21 martie a.c., in Piața Prinariei din centrul Piteștiului, Alianta pentru Unirea Românilor Argeș și-a lansat o parte din candidații pentru funcția de primar a mai multor UAT-uri din județ, printre ele numaruandu-se și comuna Căteasca, în persoana lui Florin Frătică, fost PDList și fost primar al comunei Bradu, care controlează mai multe afaceri pe raza comunei administrată de social-democratul Liviu Năstase.

AUR va fi vocea argesenilor! O echipă puternică a fost lansată astăzi!

Cu decență si cu simplitate AUR Argeș a ales astazi să isi prezinte o parte dintre candidatii la primariile din județ. A fost o lansare printre oameni, printre cetatenii care, in cele din urmă, vor avea de spus cel mai important cuvânt! AUR-ul va învinge prin oamenii onesti pe care i-a propus ca si candidati, dar si prin romanii dornici de o schimbare majoră! Am ales sa facem acest anunt intre cetateni. Nimic pompos, nimic ostentativ. Noi și oamenii de rând in fața Primăriei Pitești.

AUR Argeș inseamnă Bogdan Velcescu caruia ii vom acorda sprijinul in acest parcurs pe care l-a ales, deputatul Mircia Chelaru, colegii Argentina Culcus de la Mioveni, Codrut Prodanel de la Cocu, Marin Ilie de la Bascov, Vasile Dina de la Valea Danului, Ionescu Gheorghe de la Calinesti, Raluca Deliu de la Maracineni, subsemnatul Florin Fratica si multi altii.

AUR înseamnă vointa cetăteanului si dorința de a schimba ceva in realitate. Oameni simpli care cred in adevar, dreptate si credinta, oameni care nu s-au pervertit precum clasa politica actuala. Oameni tradati de mai bine de 30 de ani’’ – a afirmat omul de afaceri Florin Frătică în cadrul evenimentului. (Antoniu Neguț)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top