Grădina Raiului Pitești, locul ideal al argeșenilor în materie de spații verzi și peisagistică

IMG_20240311_142909

Noi suntem alegerea ideală când vine vorba de amenajarea grădinilor sau a aleilor dumneavoastră cu mult profesionalism și atenție la detalii.

Echipa noastră de specialiști în domeniu are o experiență vastă și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să creați o grădină care să reflecte viziunea și bugetul dumneavoastră.

Din anul 2013, ne dedicăm pasiunii pentru frumos de a crea spații exterioare care să fie atât estetice, cât și funcționale. Fiecare proiect este realizat în funcție de locație și de preferințele fiecărui client, iar de la începutul anului 2024, am deschis un punct de lucru în zona de nord a Piteștiului, în imediata vecinătate a Centrului Cultural Județean Argeș, acolo unde vă invităm să faceți alegerea potrivită în materie de achiziție de plante, arbuști si pomi ornamentali atunci când vă doriți o schimbare de peisaj în grădina dumneavoastră.

De precizat faptul că, oferim servicii de amenajare peisagistică și spații verzi atât în județul Argeș, cât și în județele limitrofe, inclusiv municipiul București, unde avem deja realizate zeci de proiecte.

Contactați-ne astăzi pentru a vă oferi consultanță despre cum vă transformați visurile dumneavoastră în realitate. Vă stam la dispoziție pentru orice detalii și informații aveți nevoie!

Contact: 0768.200.200 / 0723.755.313

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top