Grupul CEZ anunță că și-a schimbat identitatea și a devenit EVRYO

cez

De luni, 8 aprilie a.c. Grupul CEZ în România a devinit EVRYO. Noua identitate continuă misiunea începută în urmă cu 19 ani în România, evidențiază preocuparea Grupului pentru un viitor verde și pune în centrul tuturor acțiunilor beneficiul oamenilor, al comunităților și al întregii planete.

„EVRYO reprezintă credința Grupului în posibilitățile infinite pe care un viitor susținut de tehnologie și energie verde îl poate avea în viața fiecărui om în parte și a întregii planete.

Suntem mândri să facem parte dintr-o industrie atât de activă și să contribuim la evoluția accelerată a acesteia către un viitor verde, în beneficiul tuturor oamenilor. Suntem prezenți în România de 19 ani și producem energie verde cu cele mai mari capacități de generare private din țară. Distribuim energie într-un sfert de Românie, în regiunea Olteniei. Stăpânim forța creatoare a tehnologiei, o forță care schimbă acum lumea. Și credem că, dincolo de posibilitățile infinite ale tehnologiei, cea mai importantă formă de energie este energia oamenilor. De aceea, împreună, companiile din Grupul EVRYO creează energie pentru bine. Pentru binele tuturor” – Ondrej Safar, CEO Grupul EVRYO.

„Contextul zilelor noastre este marcat de schimbări rapide, continue. Azi trăim noi înșine o schimbare. Noul nostru nume exprimă realitatea de a fi un jucător important în producția de energie verde, cât și misiunea noastră de a lucra în beneficiul tuturor oamenilor: colegi, comunități, întreaga țară. Avem atât obiective clare de sustenabilitate și un target de zero emisii pentru anul 2040, cât și planuri concrete prin care acestea vor deveni realitate. Rămânem alături de oameni, de fiecare dintre ei și continuăm toate proiectele noastre” – Angelica Barbu, Chief People and Brand Officer EVRYO.

EVRYO continuă să inoveze producția și distribuția de energie

Reunind companiile Distribuție Energie Oltenia, Ovidiu Development, Tomis Team, MW Team Invest, TMK Hydroenergy Power și EVRYO Power, Grupul EVRYO administrează și operează cel mai mare parc eolian operațional de pe uscat din România, produce energie verde prin sistemul hidroenergetic de lângă Reșița și operează primul sistem plutitor de energie solară fotovoltaică din România.

În același timp, pionieratul în producția de energie regenerabilă este completat de racordarea sistemului de distribuție a energiei electrice la standarde tehnologice moderne, care vin în sprijinul prosumatorilor. Prin compania Distribuție Oltenia, EVRYO gestionează și investește în rețeaua de distribuție care asigură alimentarea cu energie electrică pe un sfert din teritoriul țării, în regiunea Olteniei și a Munteniei.

Mai multe informații despre cum au luat naștere numele și identitatea noului brand, EVRYO, pot fi regăsite accesând acest material video.

Procesul de dezvoltare a strategiei de brand, noua identitate și campania de rebranding au fost realizate în colaborare cu agenția Rogalski Damaschin, partenerul de comunicare al Grupului de 10 ani.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top