PIZZERIA MAMMA MIA & TERASA FLORILOR – locul ideal pentru a lua masa în oraș!

IMG_20240409_133549

O masă de prânz cu colegii de muncă, cu prietenii sau cu persoana iubită se pot transforma într-o experiență culinară inedită dacă este aleasă locația potrivită în acest sens!

În speță, vorbim aici despre Pizzeria MAMMA MIA & Teresa Florilor din Pitești. Aflate pe strada Cuza Vodă, nr.4 (vis-a-vis de sediul Petrom Argeș), cele două locații se diferențiază de celelalte restaurante din municipiul reședință de județ prin meniul diversificat și inspirat pe care echipa MAMMA MIA & Teresa Florilor îl oferă clienților săi. Mai mult de atât, fiind deja un nume de referință pe piața HoReCa din județ, au câștigat încrederea și fidelitatea clienților prin calitatea serviciilor oferite, preparate gătite cu ingrediente premium și prin ambientul plăcut pe care îl oferă atât Pizzeria MAMMA MIA, cât și Terasa Florilor atunci când cauți un loc potrivit pentru a lua masa în oraș.
Fiind foarte atenți la detalii, echipa de bucătari ai restaurantului reușesc să creeze într-o farfurie un adevărat cocktail de arome, ingrediente, rezultatul fiind mereu același: pizza și preparate culinare cu un gust autentic, cu care veți fi surprinși la fiecare masă!

Artizanii celor mai apreciate pizza din Pitești!

Pentru că brandul MAMMA MIA este prezent în viața piteștenilor de mai bine de 10 ani, nu mai trebuie să reiterăm faptul că aici se poate mânca (la propriu) cea mai gustoasă pizza din oraș!
De asemenea, dacă ai vreun eveniment în familie sau vrei să petreci o seară cu prietenii fără să mai ai grija gătitului pe cap, este recomandat să faceți o comandă cu livrare de una sau mai multe „Family”, în cazul în care sunteți mai multe persoane și vreți să mâncați pe săturate! O pizza GIGANT – perfectă pentru întâlniri cu prietenii sau o seară în familie!

NOU! Te poți servi SINGUR cu meniul zilei la cele mai mici prețuri din oraș!

De curând, clienții MAMMA MIA & Terasa Florilor au la dispoziție un nouă opțiune pentru a servi prânzul: autoservire de tip self service. Aici, de luni până vineri, se pot mânca la alegere (ciorbe, felul doi, salate și desert) în funcție de meniul prestabilit pentru ziua respectivă la prețuri accesibile pentru toate buzunarele!

Totodată, gurmanzii au opțiunea de a mânca cât vor cu numai….35 de lei!

COMANDĂ ȘI TU!
Ne găsiți în Pitești, strada Cuza Vodă, nr.4 sau ne puteți contacta telefonic pentru livrări la tel.: 0348.41.41.41.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top