ÎN SFÂRȘIT! AU ÎNCEPUT SĂ DISPARĂ CHIOȘCURILE ȘI DUGHENELE DIN PASAJUL METOPA

IMG20230718105637

O acțiune mai amplă de curățare și igienizare a domeniului public din zona centrală a muncipiului reședință de județ de dughenele vechi, ruginite și inestetice este în plină desfășurare! Astfel că, zilele acestea pasajul Metopa va fi redat din nou piteștenilor, după ce administrația locală va finaliza acțiunea de demolare a mai multor chioșcuri de flori, patiserie și ziare care „tronează” în zona 0 a Pteștiului de zeci de ani.

Comercianții de flori din pasajul Metopa – OUT!

Această măsură susținută de viceprimarul Gelu Tofan și city managerul Lucrețiu Tudor este menită pentru a mai scoate la lumină coridorul de la Metopa pentru a putea fi redat, din nou, publicului. Astfel că, micii intreprinzatori care au diverse businessuri ce funcționează în astfel de coșmelii inadecvate unui comerț civilizat vor fi nevoiți să facă loc noilor chioșcuri care vor avea un design unic pentru fiecare domeniu de activitate în parte. Acțiunea nu le-a picat tocmai bine floriștilor din pasajul Metopa, aceștia fiind vizibil deranjați la apariția reporterului RoMedia aflat în teren în zonă.

Traversând în aceste zile pasajul Metopa din piața Vasile Milea, nu am putut cum să nu observăm o mare forfotă printre comercianții de flori din zonă, aici fiind în desfășurare o acțiune de demontare/demolare a coșmeliilor de termopan în care și-au desfășurat activitatea ani de zile pentru a face loc chioșcurilor noi cu un aspect estetic mult mai plăcut. (Antoniu NEGUȚ)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top