Gheorghe Mitrofan, manager HIDROELECTRICA SUCURSALA CURTEA DE ARGEȘ – mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Energeticianului

download

Stimați colegi din domeniul energetic al Argeșului,

„Doresc să vă adresez cele mai sincere felicitări, însoțite de urări de bine, multă sănătate, putere de muncă și bunăstare cu prilejul sărbătorii profesionale, Ziua Energeticianului, marcată tradiţional, pe 20 iulie – o zi cu dublă semnificație, fiind celebrați, de asemenea, și cei care poartă numele Sfântului proroc Ilie. Această zi este dedicată dumneavoastră, specialiști care ne garantați securitatea energetică și stabilitatea economică.
În primul rând, vreau să mulţumesc tuturor energeticienilor pentru aportul, implicarea, dedicația și înaltul profesionalism manifestat în îndeplinirea zilnică a importantei misiuni de asigurare a locuitorilor noștri cu energie electrică. Dumneavoastră ați înbrățișat profesia, fără de care orice formă de manifestare a vieţii civilizate, economice și sociale a noastră nu ar fi posibilă. Munca energeticienilor nu este niciodată o rutină, nu este o muncă banală, deoarece sectorul energetic este dinamic în toate structurile sale. În spatele gestului simplu de a aprinde lumina în fiecare seară este munca celor aflați în prima linie, lucrând zi și noapte pentru a asigura buna funcționare și siguranța sistemului energetic.
Îmi exprim convingerea, că profesionalismul, atitudinea responsabilă şi perseverenţa de care daţi dovadă zi de zi, vă vor ajuta la îndeplinirea cu succes a tuturor obiectivelor trasate. Sărbătoarea pe care o marcați să vă fie un drum deschis spre noi ascensiuni, iar aprecierea și recunoștința cetățenilor pentru importanta activitate pe care o desfășurați să nu vă lipsească. Vă doresc multă sănătate, prosperitate și cît mai multe realizări. Să aveți parte de lumină în familie și căldură în suflet!”

Cu deosebită considerație,
GHEORGHE MITROFAN
Manager, HIDROELECTRICA Sucursala Curtea de Argeș

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top