Ionuț Gheorghe – ales președinte al organizației PNL Călinești

330422071_530044719025654_2173591030447462270_n

Astăzi, organizația PNL Călinești și-a ales președintele și noua echipă a Biroului Permanent Local. În funcția de președinte al filialei liberale din comuna argeșeană Călinești a fost ales Ionuț Gheorghe, transmite printr-un comunicat PNL Argeș. La eveniment a fost prezentă și senatoarea Alina-Ștefania Gorghiu, președinte al organizației județene.

”Felicitări, Ionuț Gheorghe pentru confirmarea în funcția de lider! Ai o misiune grea dar nu imposibilă, să construiești o echipă tenace, de forță, orientată către succes care să ofere o alternativă serioasă la actuala administrație. Dacă până acum cetățenii din Călinești au fost tratați cu dispreț și dezinteres de actualul edil, dacă primăria a fost condusă prin abuzuri și ilegalități, a venit vremea ca actuala stare să se schimbe. Și această comună poate fi condusă altfel: mai puțin arbitrar și mai puțin agresiv!
Ionuț Gheorghe este un om echilibrat, muncitor, are o carieră profesională impecabilă și o dorință extraordinară de a face bine. Felicitări, Ionuț pentru alegerea în funcția de președinte al PNL Călinești și mult succes în activitatea politică!”
, se mai arată în comunicatul de presă transmis de PNL Argeș. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top