APEL UMANITAR pentru salvarea fetiței unei profesoare de la Universitatea din Pitești

apelumanitar

Erika Andreea Duminică, o fetiță în vârstă de numai 8 ani, are nevoie de ajutorul nostru! Copila a fost depistată cu o boală îngrozitoare.

În acest sens, Dumitru Chirleșan, rectorul Universității din Pitești, s-a mobilizat și a lansat un apel umanitar pentru ca argeșenii să vină în sprijinul micuței care are nevoie de o șansă la viață!

„Dragii mei,

Fac din nou apel la sufletul vostru. Știu că putem ajuta. Ați mai făcut-o. Mult, puțin, un gând bun, o rugăciune, ce, cât și cum puteți. Un suflet de copil de doar 8 ani are nevoie de noi!

Erika Andreea Duminică, fata colegei noastre, Ramona Duminică, lect. univ. dr. la Facultatea de Științe Economice și Drept din cadrul Universității din Pitești, care, până acum o săptămână era un copil sănătos și fericit, a fost diagnosticată la București și la o clinică din Turcia cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată în tulpina creierului.

În acest moment a început tratamentul prescris la clinica din Turcia, tratament care va fi de durată și care implică costuri importante. Pentru cei care doresc să contribuie la susținerea financiară a tratamentului, pot folosi următoarele conturi :

– RO38BRDE030SV20460280300 – Titular Duminică Florina Ramona

– RO73BTRLRONCRT0421561701 – Asociația Speranță și Sprijin pentru Oameni, reprezentată legal prin Stanciu Ionuț, cu specificația  ”cazul medical Duminică Erika Andreea”, este mesajul postat de rectorul Chirleșan pe contul său de socializare. (Răzvan Ciobanu)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top