La Brașov se poate. Târgul de Crăciun din Piața Sfatului, din Brașov, va fi organizat și în acest an

Veste bună pentru brașoveni, dar și pentru turiștii care vor să-și petreacă vacanța în orașul de sub Tâmpa. Târgul de Crăciun din Piața Sfatului se va ține și anul acesta, însă cu restricții dure, dată fiind pandemia de Covid-19

Incidența cazurilor de COVID în Brașov este de 6,59 / 1000 de locuitori, dar oamenii vor participa la Târgul de Crăciun. Primăria Brașov a luat această decizie după consultarea cu agențiile economice, Direcţia de Sănătate Publică şi Instituţia Prefectului.

„Numărul de căsuțe este redus la jumătate, iar felul în care vor fi dispuse și în care va fi amenajată Piața Sfatului va fi în așa fel încât să nu permită formarea de grupuri mari sau aglomerație. Cele 20 de căsuțe amplasate vor fi dispuse de o latură și de alta a Casei Sfatului, fără a fi înconjurate de alte căsuțe. O altă modificare din acest an este că nu se vor comercializa și servi produse alimentare sau băuturi. Singurele lucruri care se pot comercializa sunt produsele făcute de micii meșteșugari și produsele alimentare ambalate – dulcețuri, șerbet etc. -, care vor putea fi cumpărate pentru a fi dăruite sau consumate acasă. Vor avea prioritate comercianții din Brașov”

a explicat viceprimarul Brșovului, Flavia Boghiu.

Montarea căsuţelor va începe în perioada imediat următoare.

Bradul din Piaţa Sfatului a fost adus în urmă cu o săptămână, iar iluminarea acestuia, împreună cu celelalte decoraţiuni pentru Sărbătorile de Iarnă, a fost pornită duminică seară, pe 6 decembrie.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top