Liberalul Mihai Coteț: ”La Primăria Pitești, majoritatea primarului PSD urmează să voteze înființarea a 15 posturi”

mihai-cotet

După ce la Consiliul Județean Argeș a fost aprobată înființarea a 55 de noi posturi, consilierul local și președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, atrage atenția asupra faptului că la Primăria Pitești urmează să se ”voteze înființarea a 15 posturi, plus crearea de noi servicii”, potrivit unui comunicat.
Liberalul Mihai Coteț arată în comunicatul transmis mass-mediei că: ”Nu doar mediul privat și cetățeanul de rând vor suporta povara reducerii deficitul bugetar. Și la stat se vor face reduceri de cheltuieli, prin desființarea sau comasarea de servicii și prin înghețarea posturilor vacante – așa au anunțat oficialii guvernamentali. În teritoriu se întâmplă exact invers! Administrația PSD face angajări pe bandă rulantă și înființează servicii noi, spornind, astfel, presiunea pe bugetele locale.”

”După ce la Consiliul Județean Argeș majoritatea PSD a votat înființarea a 55 de noi posturi, la Primăria Pitești, majoritatea primarului PSD urmează să voteze înființarea a 15 posturi, plus crearea de noi servicii.
Iată cum înțelege primarul PSD să facă economie la bugetul statului: nu doar că nu desființează sau comsează servicii, ci transformă Birourile Buget, Cadastru și Evidența Patrimoniului și Audit Public Intern în Servicii. Și pentru ca batjocura pe bani publici să fie și mai mare, până și Biroul Administrarea Cimitirelor și Prestări Servicii Funerare va fi transformat în Serviciu! Mai mult, Atelierul Administrarea și Întreținerea Domeniului Public devine, la rândul său, Serviciu! Bomboana de pe colivă – se mai înființează și Serviciul Administrare Stadion Nicolae Dobrin și Sala Sporturilor Trivale, cu 13 posturi în subordine. Iată, din start, se crează o serie întreagă de posturi de directorași care vor fi remunerați consistent.
Pentru a-și menține toți directoașii actuali în funcții, s-au mutat posturi inclusiv de la Serviciul Dezvoltare și Managementul Proiectelor, unde ar fi fost mare nevoie de personal. Și pentru ca sfidarea să fie deplină, primarul PSD mai vrea să-și angajeze la Cabinetul său doi consilieri!
Acesta este patriotismul economic al PSD: proștii plătesc taxe și impozite mai mari, iar deștepții umflă organigrame și sparg banul public în buzunarul șefuleților mai vechi sau făcuți la apelul bocancilor”
, conchide Coteț, potrivit sursei citate.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top