Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat echipa ideală a etapei a 18-a din Superligă

a8b5985b-450d-445e-b4e4-228a5e18d175

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
Iată cum arată echipa ideală a etapei a 18-a:

PORTAR
Ștefan Târnovanu (FCSB / 22 de ani) – A făcut un nou meci mare. A avut patru intervenţii prin care a ţinut neatinsă plasa porţii roş-albaştrilor.
FUNDAŞI
Adnan Aganovic (Sepsi OSK / 35 de ani) – Este un jucător polivalent, o calitate foarte importantă în fotbalul de azi. Utilizat în banda dreaptă, a oferit o nouă pasă de gol, a cincea în ediţia curentă, fiind printre cei mai buni din campionat la acest capitol.
Joyskim Dawa (FCSB / 26 de ani) – A marcat pentru a treia oară în ediţia curentă. A câştigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat, în special cele aeriene, unde a avut un procentaj de 89 %.
Mark Tamas (Sepsi OSK / 29 de ani) – Titularizat pentru a treia oară, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Este un jucător experimentat, care o poate ajuta pe Sepsi OSK să atingă obiectivele fixate.
Nicușor Bancu (Universitatea Craiova / 30 de ani) – A fost fundaşul stânga cu cel mai bun index Instat – 256. A făcut excelent ambele faze de joc.
MIJLOCAŞI
Martin Remacle (U Cluj / 25 de ani) – Introdus pe teren la startul reprizei secunde, a contribuit din plin la jocul bun făcut de clujeni. În plus, a înscris pentru întâia oară în Superliga României.
Adrian Șut (FCSB / 23 de ani) – A făcut foarte bine legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. A consumat multă energie pe durata jocului.
Alexandru Albu (Rapid / 29 de ani) – A marcat golul prin care giuleştenii au revenit în joc. Prinde pentru a doua oară „Echipa etapei” în sezonul curent.
ATACANŢI
Rivaldinho (Universitatea Craiova / 27 de ani) – A pasat decisiv la ambele goluri reuşite de alb-albaştri în derby-ul din Giuleşti.
Mario Rondon (Sepsi OSK / 36 de ani) – Experimentatul vârf al covăsnenilor şi-a făcut din nou datoria. A reuşit o dublă şi a ajuns la opt goluri marcate în campionatul în curs.
Alexi Pitu (Farul / 20 de ani) – A încheiat cu gol o acţiune personală de toată frumuseţea. A fost a patra reuşită din contul său în ediţia actuală, în care mai are şi cinci pase decisive.
ANTRENORUL ETAPEI
Mihai Pintilii (FCSB / 38 de ani) – Cu el pe bancă în postura de antrenor interimar, FCSB a legat în campionat două victorii extrem de importante, obținute în urma unor prestaţii în care roş-albaştrii ne-au amintit de evoluţiile din stagiunea precedentă.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top