Locuitorii a două sate din comuna Albota – lăsati fără TRANSPORT PUBLIC! Primarul Ion Dumitru le zambește…

foto-cover-statie-bus-publitrans-calatori

Saptamana trecuta, firma care opera transportul public de călători pe raza comunei Albota a pierdut licența de transport, astfel ca, zeci de cetațeni care fac naveta zilnic Albota-Pitești si retur, mai ales elevii, vor ajunge cu greu la scoală sau la serviciu, fiind nevoiti să găsească alte variante de compromis pentru a ajunge in municipiul reședință de judet.

Nemulțumirile oamenilor care au rămas fără un transport spre Pitești, nu au rămas fără ecou, iar o fetită din localitate a transmis un mesaj privat către liderul PNL Albota, Roland Florian Dumitru, exprimandu-si nemulțumirea și indignarea față de incompentența și lipsa de respect față de cetătenii comunei, pe care o afișează edilul localității, Ion Dumitru (PSD).

LOCUITORII FĂRĂ TRANSPORT. PRIMARUL DUMITRU LE ZÂMBEȘTE LA ZIUA COMUNEI…

Alaturi de mesajul pe care tânară locuitoare din Albota l-a transmis in privat liberalului Roland Dumitru, aceasta a reușit să il surprindă pe primarul comunei, alături de mai multi baroni locali din PSD Argeș, prezenți la ziua localității, zambindu-le alegătorilor (FOTO).

Mai jos, vom reda o parte din mesajele transmise președintelui Roland Dumitru:

Reacția primarului Ion Dumitru

In stilul caracteristic, primarul de la Albota a reactionat la acuzele ce i-au fost aduse, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele PNL Albota, alături de tanăra care l-a apostrofat pe primar pentru nepăsare

Liberalul Roland Florian Dumitru, președintele organizației PNL Albota, a declarat pe pagina sa de socializare că o va sprijini necondiționat pe fata care iși dorește să locuiască intr-o localitate civilizată.

„Cetățenii comunei Albota nu mai pot răbda! Domnule primar, fata aceasta nu este invidioasă pe mașinile angajaților primăriei, a vrut doar să aibă o adolescență în condiții decente… Lasați ambițiile și uitați-vă că cetățenii nu mai pot răbda!
Mă înclin in fața acestei fete de 17 ani pentru curajul ei și oricând va avea sprijinul meu 100% din toată inima!!!”
, este mesajul postat de Roland Dumitru pe contul său de Facebook. (A.N)

Sursa foto: Curierul zilei – Arges/ descriptiv

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top