Lucrările de modernizare a Bazinului Olimpic Pitești – aproape de finalizare!

proiect-nou-bazin-pitesti

Lucrările de reabilitare și modernizare la Bazinul Olimpic de Natație din Pitești se află în etapa finală! Cele două proiecte desfășurate concomitent aici, unul legat de creșterea eficienței energetice, iar al doilea privind reabilitarea propriu-zisă, sunt aproape de finalizare. Se așteaptă ca Bazinul Olimpic să fie deschis în această iarnă, cel mai probabil în lunile ianuarie sau februarie 2023, după cum ne-au declarat reprezentanți ai Primăriei Pitești.

David Popovici și Robert Glință – printre invitați la inaugurare

Printre persoanele care vor fi invitate la inaugurarea obiectivului se află Robert Glință, cetățean de onoare al municipiului Pitești, dar și David Popovici, multiplu medaliat cu aur la Campionatele Mondiale și Europene de natație.
Amintim că, proiectul de modernizare, montare sistem panouri solare și eficientizare energetică a Bazinului Olimpic este realizat în proporţie de peste 90%. Valoarea totală a proiectului este de 16.598.698,55 lei, din care peste 13,7 milioane de lei fonduri nerambursabile. În ceea ce privește al doilea proiect, cel de reabilitare a Bazinului Olimpic (etapa a II-a), au fost realizate lucrări în proporţie de 77%. Valoarea totală a acestui proiect este de 8.045.701 lei, bani de la bugetul local. (Răzvan Ciobanu)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top