McDonald’s deschide restaurantul cu numărul 98, în Pitești, pe 22 septembrie

mcdonalds-696x464

McDonald’s deschide pe 22 septembrie 2023 al doilea restaurant din Pitești și, totodată, restaurantul cu numărul 98 la nivel național. Restaurantul de tip Drive-Thru este situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 158B, în zona de nord a orașului. În ziua deschiderii, clienții sunt așteptați cu multe surprize în restaurant, începând cu ora 11:00.

Design modern și numeroase opțiuni de comandă

Cu un design modern și cu o suprafață generoasă, noul restaurant pune la dispoziția clienților multiple opțiuni de comandă. Clienții pot servi produsele preferate pe terasă sau în restaurant, pot lua comanda la pachet, pot comanda la McDrive sau prin serviciul McDelivery. Pentru cei pasionați de cafea și deserturi, spațiul dispune și de McCafé, unde consumatorii pot opta pentru o varietate de băuturi calde și reci, sau deserturi, inclusiv produse disponibile în ofertă limitată.

Angajament față de comunitate

McDonald’s continuă să se dedice practicilor sustenabile. Noul restaurant include coșuri pentru colectarea selectivă a deșeurilor și pune la dispoziția clienților o stație de încărcare pentru mașinile electrice, dar marchează și o premieră: integrarea panourilor fotovoltaice concepute să genereze energie pentru consumul intern.

Kiosk-uri digitale de comandă și plată contactless

Restaurantul din Pitești este dotat cu cele mai noi tehnologii integrate de McDonald’s în sistemul de preparare și servire a produselor. Printre inovațiile disponibile se numără ecranele digitale de afișare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât și la McDrive, și kioskurile de comandă. Acestea le permit clienților să își personalizeze produsele, să plătească contactless, fie prin telefon sau card. Utilizatorii aplicației McDonald’s pot beneficia de oferte, dar și de recompense, prin scanarea codului de loialitate la fiecare comandă, adunând puncta de loialitate. În plus, clienții pot comanda din aplicația McDonald’s, prin Mobile Order & Pay, direct din mașină, în drum spre restaurant sau stând la masă la restaurant.

Restaurantul este deschis între 07:00 – 24:00 (luni-joi și duminică), între 07:00 – 02:00 (vineri și sâmbătă) și non stop pe linia de drive.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top