Mesaje de Crăciun 2022 | Cele mai frumoase urări și felicitări de Crăciun pentru cei dragi

Crăciunul – sărbătoarea nașterii Domnului Iisus Hristos, este un moment în care familiile se strâng în jurul bradului și a meselor îmbelșugate. Uneori, este imposibil să îți vizitezi toate cunoștințele în perioada sărbătorilor, așa că cel mai bine este să le scrii un mesaj prin care să le faci diferite gânduri de Crăciun. Iată și câteva idei de urări și felicitări de Crăciun:

Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite!
Învață să visezi, pășește dincolo de real, păstrează din fiecare Crăciun bucuria pe care să o împărți tot anul cu cei din jurul tau.
Crăciun fericit şi clipe magice alături de cei dragi!

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

Sunteți cele mai importante persoane din viața mea. Vă mulțumesc pentru tot și mi-aș dori din tot sufletul să fim împreună de sărbători. Vă îmbrățișez cu mult drag și vă urez Sărbători Fericite!

Pe la colţuri unii spun/ Că există Moş Crăciun/ Că i-ai scris şi c-o să vină/ Să-ţi aducă-n pumni lumină/ Lângă brad şi lângă foc/ Să-ţi aducă mult noroc!

Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

Anul care vine să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate obiectivele, înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ţi le oferă şi pe acel cineva care să te facă să zâmbeşti.

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum și-n anii următori! La mulți ani fericiți și prosperi!

Seară plină de lumina/ Sufletul iesle să-ți devină/ Că să se nască-n el Iisus/ Cu Binecuvântari de sus/ Căci vine blând și plin de har/ Să nu îi închidem ușa iar! Crăciun Fericit și multă fericire!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top