Muntenia Hospital Pitești a fost cumpărat de rețeaua medicală Regina Maria

Muntenia-Hospital

Reţeaua medicală Regina Maria transmite că a achiziţionat Muntenia Hospital din Piteşti. Spitalul local privat a fost fondat şi administrat de SIF Muntenia și este o unitate cu patru săli de operaţie, centru de imagistică şi laborator de analize. Tranzacţia se ridică la 33,6 milioane lei, conform datelor oficiale. Pentru a deveni validă, achiziţia trebuie să primească undă verde de la Consiliul Concurenţei.

Potrivit raportului pe primul trimestru din anul 2022, publicat de SIF Muntenia la Bursa de Valori București, societatea deţinea la finalul lunii martie o participaţie de 33,66 milioane de lei la Muntenia Medical Competences, echivalentul a 1.882.496 de acţiuni cu un preţ de 17,8838 lei per unitate.

„Menţinem ritmul accelerat de extindere regională. Achiziţia Spitalului Muntenia închide cercul îngrijirii medicale pe care îl oferim pacienţilor şi abonaţilor noştri din Argeş, după aproape 10 ani de prezenţă în regiune. Această nouă integrare urmează direcţia noastră de consolidare la nivel local”, a anunțat Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate Regina Maria.

Muntenia Hospital Pitești are 75 de medici angajaţi şi colaboratori. În Argeş, reţeaua medicală Regina Maria mai are două clinici, un laborator şi trei puncte de recoltare. În total, operatorul privat numără opt spitale şi cinci centre cu spitalizare de zi la nivel național. (Maria Oprescu)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top