Muntenia Top Coffe este câștigătoarea primei ediții a Campionatului Firmelor și Instituțiilor Argeș

Formația Muntenia Top Coffe este câștigătoarea primei ediții a competiției de minifotbal – Campionatul Firmelor și Instituțiilor Argeș – organizată de de Asociația Fair Play Vâlcea și Smart Cup Pitești. Podiumul a fost completat de formațiile ECO Rojan Plast și SNPP Mioveni.

La startul întrecerii s-au aliniat un număr de zece echipe: Muntenia Top Coffee, ECO Rojan Plast, SNPP Mioveni, LCR, Dedeman, Adient Trim Pitești, Auchan Gavăna, FVL Mioveni, DGSR, DS Smith.

Câștigătorii au fost premiați de sponsorul competiției – Sportino.ro, care a oferit 10 seturi de echipament (tricou + sort). Premierea a fost efectuată de organizatorul competiției, Dragoș Muscalu, de Florin Plecanciuc, reprezentantul firmei Sportino, și de Adrian Dulcea, antrenorul formației Unirea Bascov.

Cel mai bun jucător al campionatului a fost desemnat Cristian Bratu (Bazela), de la Muntenia Top Coffe. Titlul de cel mai bun portar a fost împărțit de Bebe Curea de la Eco Rojan Plast și Oprea Valentin de la SNPP Mioveni.

Cea de-a doua ediție a Campionatului Firmelor și Instituțiilor Argeș va începe pe data de 4 martie 2020. Pentru relații și înscrieri – Dragoș Muscalu, telefon 0746751303, sau pe pagina de Facebook – Smart Cup Pitești.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top