(P) Florăria KRYSS – cel mai nou atelier de flori din Pitești vă așteaptă în noua locație de pe strada Exercițiu!

floraria-kryss

Nimic nu luminează mai frumos interiorul unei camere decât un buchet de flori sau un aranjament floral bine realizat cu multă migală și pasiune, menit să schimbe fața unei camere, indiferent că ne aflăm acasă sau la birou.

Florile sunt potrivite pentru orice ocazie: zi de naștere, aniversarea căsătoriei, Ziua Mamei, Ziua Îndrăgostiților, 1 Martie etc. . Dacă îți dorești să surprinzi pe cineva apropiat cu un aranjament floral făcut cu bun gust, poți oricând să apelezi la Florăria KRYSS din Pitești!

Dacă v-ați planificat cununia sau vă pregătiți pentru un botez , suntem aici pentru dumneavoastră oricând aveți nevoie! Vă suntem alături în cele mai importante momente din viața dvs.!

Designul floral reprezintă forma prin care reușim să ne surprindem clienții, adaugând culoare și bucurie în viața lor. Esența designului floral nu o reprezintă doar florile! Emoția pe care reușește să o transmită un buchet sau un aranjament floral este la fel de importantă. De aceea, filozofia Florăriei KRYSS din Pitești a fost construită în jurul creativității și puterii de a transmite mesajul potrivit. Florile și toate celelalte elemente decorative sunt mijloacele pe care le folosim pentru a exprima trăirile și sentimentele ce dorim să le transmitem celor dragi. Tocmai de aceea, avem grijă să ne ocupăm de fiecare eveniment cu mare atenţie şi profesionalism, pentru ca toate detaliile să prindă contur într-o ambienţă placută si rafinată.

Ne puteți găsi în Pitești, pe strada Exercițiu nr. 57

Vă așteptăm cu drag!

Relații și informații la tel.: 0759.763.740

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top