Pitești: Anunț important pentru deținătorii de locuri de veci în cimitirele municipale!

cimitir

Conducerea Administrației Domeniului Public Pitești informează deținătorii locurilor de înhumare din cimitirele municipale „Sf. Gheorghe”, „Prundu” și „Găvana” că sunt așteptați, până la data de 20 decembrie 2023, la sediile administrațiilor cimitirelor „Sf. Gheorghe” și „Prundu”, de luni până vineri, între orele 08:00 – 15:00, în vederea achitării taxei de întreținere pentru anul în curs, precum și a eventualelor restanțe.

În funcție de data ultimei plăți efectuate, există și eventualitatea unor majorări de întârziere, în cuantumul prevăzut de actele normative în vigoare pentru creanțe ale bugetului local. Începând cu 1 ianuarie 2023, tariful de întreținere se ridică la 6 lei/mp/an, conform H.C.L. nr. 576/2022. Până la data de 20 decembrie a anului curent, nu se calculează majorări de întârziere pentru taxele datorate pe anul 2023.

Menționăm că, pentru cimitirele „Găvana” și „Sf. Gheorghe”, tarifele prevăzute în H.C.L. 576/2022 și H.C.L.nr. 405/2017 se încasează la sediul administrației cimitirului „Sf. Gheorghe”, din strada Nicolae Dobrin nr. 3, și în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale, între orele 08:00 – 12:00.

Relații la telefoanele:
0248/634551 – Administrația Cimitirului „Sf. Gheorghe”;
0248/615181 – Administrația Cimitirului „Prundu”.

Taxa de întreținere pentru locul de veci se poate achita și online, din 25 iulie 2022 fiind disponibil serviciul de plată electronică a tarifului de întreținere pentru locurile de veci, prin crearea unui cont online, iar ulterior, prin autentificare, pe platforma www.adp-pitesti.ro ▶️ secțiunea servicii online ▶️ taxe și impozite cimitir.

Pentru servicii online, accesați link-ul: https://plata.adp-pitesti.ro/plata/

Pentru ghid de utilizare, accesați link-ul: https://plata.adp-pitesti.ro/plata/aspx/Ghid

Detalii despre website: https://plata.adp-pitesti.ro/plata/aspx/Despre

Informații suplimentare se pot solicita la adresa de e-mail: cimitirepitesti@yahoo.com sau la numărul de telefon +40248634551.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top