Polonezii de la Zabka au cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al firmei DRIM Daniel Distributie FMCG

Un important lanț polonez de magazine de proximitate, cu dimensiuni mici și mijlocii, și cu mii de unități alimentare în mai multe țări, își extinde prezența pe piața din România. Este vorba despre grupul Zabka, un gigant în domeniul său de activitate.

Compania argeșeană DRIM Daniel Distributie FMCG și-a cedat pachetul majoritar de acțiuni, într-o tranzacție încheiată cu lanțul polonez de magazine de proximitate, Zabka. Această mișcare strategică în domeniul distribuției de bunuri de larg consum a fost coordonată de echipa de Corporate/M&A a Wolf Theiss și a fost semnată pe data de 20 decembrie 2023, urmând ca aceasta să fie supusă aprobării Consiliului Concurenței din România.

În contextul acestei schimbări, afacerea de familie, fondată acum 20 de ani de către omul de afaceri Daniel Trandafir, își continuă parcursul cu noile generații în boardul de conducere, Radu și Ioana, aceștia preluând conducerea operațiunilor locale ale companiei, conform comunicatului de presă citat, informează bugetul.ro. Cu o experiență solidă în industrie, DRIM Daniel Distribuție FMCG SRL s-a dezvoltat într-una dintre cele mai extinse rețele de distribuție a produselor de larg consum de pe piața locală din România, servind aproximativ 12.000 de magazine tradiționale de retail și având peste 800 de angajați. (Antoniu Neguț)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top