Salubritatea, anunț important pentru abonații casnici din municipiul Pitești!

SC Salubritate 2000 SA aduce în atenția abonaților casnici din cartierul piteștean Trivale, graficul de colectare a deșeurilor reciclabile, pe fracții separate, pentru anul 2024, conform calendarului atașat.

Dacă, în timpul procesului de ridicare a sacilor/pubelelor, se gasesc depozitate, în interiorul acestora, alte categorii de deșeuri în afară de fracția pentru care se face colectarea, sacii/pubelele rămân neridicate de către echipajele de salubritate.

????ALBASTRU – Deșeurile reciclabile de tip hârtie și carton, exemple: pungi din hârtie, hârtie de împachetat/ambalat, ambalaje din hârtie/carton de la alimente, cutii din carton de la încălțăminte, cofraje pentru ouă, hârtie printată, facturi, ziare, reviste, cataloage de promovare, hârtie pentru corespondentă, calendare etc. Se colectează uscate și curate.

????GALBEN -Deșeurile reciclabile din material de tip plastic și metal, exemple: recipiente din plastic (PET-uri), pungi din plastic, folie de plastic folosită ca ambalaj (de exemplu, de la baxurile de apă), caserole din plastic, doze și ambalaje din aluminiu, folie de aluminiu (fără reziduuri alimentare), cutii de conserve și alte recipiente metalice, dopuri din plastic, capace din metal de la borcane etc.

????VERDE- Deșeurile reciclabile din material de tip sticlă, exemple: ambalaje din sticlă de la băuturi răcoritoare/alcoolice/apă, borcane din sticlă (fără capac), ambalaje din sticlă de la produsele cosmetice, ambalaje din sticlă pentru lapte/lapte bătut/iaurt, clătite în prealabil, fără urme de grăsimi, fără capace metalice etc.

➡️Tel: 0248/636535

➡️Fax: 0248/215308

➡️E-mail: salubritate@gmail.com.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top