Președintele Iohannis refuză propunerile PSD pentru ministerele Transporturilor şi Dezvoltării Regionale

Premierul Viorica Dancilă a anunțat vineri, că președintele Klaus Iohannis a anunțat-o, că va respinge propunerile avansate pentru conducerea ministerelor Transporturilor și Dezvoltării, Mircea Drăghici și respectiv Lia Olguța Vasilescu.

„I-am solicitat o discuție în privința numirii celor doi miniștri, ai Transporturilor și Dezvoltării. Era firesc să avem o decizie în acest sens de îndată după ce Curtea Constituționalî a arătat că trebuie să avem această decizie de îndată. Președintele a comunicat faptul că nu va da curs celor două propuneri pe care i le-am înaintat, fără nicio explicație, dând dovadă că dorește blocarea activității Guvernului”

a spus Viorica Dăncilă.

Pe 20 noiembrie 2018, şeful statului a acceptat propunerea premierului privind schimbarea din funcţie a şase miniştri, dar a refuzat să o numească pe Lia Olguţa Vasilescu la Ministerul Transporturilor şi pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării.

Ulterior, PSD a venit cu alte propuneri: Lia Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării şi Mircea Drăghici la Transporturi.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top