Președintele PNL Pitești – numit membru în CA-ul Engie România

engie cotet 1

Mihai Coteț, om de afaceri, președintele PNL Pitești și consilier local la Pitești, a fost numit membru în Consiliul de Administrație (CA) la unul dintre marii furnizori și distribuitori locali de gaze naturale, Engie România SA.

Numirea a fost făcută la propunerea Ministerului Energiei, care deține circa 37% din acțiunile companiei, informează profit.ro. Șeful PNL Pitești l-a înlocuit în funcție pe Ionuț Stelian. Ceilalți reprezentanți ai statului în CA-ul Engie România sunt Daniela Nicolescu, secretar de stat în Ministerul Economiei și secretar general al Organizației Femeilor Liberale, și Constantin Ștefan, secretar de stat în Ministerul Energiei și fost director de trading la Complexul Energetic Oltenia.

Coteț deține ca asociat, alături de soția sa (care este și administrator), două companii de distribuție angro de lubrifianți auto și industriali, Radical Zero și Lubricants Trade AG, cu rulaje totale cumulate de aproape 80 milioane lei și profituri nete de 4,6 milioane lei anul trecut, mai se arată pe site-ul profit.ro.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top