CURTEA DE ARGEȘ. Comesad Drumuri va reabilita bulevardul Basarabilor și alte două străzi

bd-basarabilor-arges

Firma de construcții care a refăcut strada Valea Iașului din municipiul Curtea de Argeș este cea care va reabilita și Bulevardul Basarabilor și străzile Negru Vodă și Eroilor. Primăria Curtea de Argeș a scos la licitație contractul de lucrări în cadrul proiectului „Reabilitarea străzilor Eroilor, Negru Voda, B-dul Basarabilor – în Municipiul Curtea de Argeș”. Licitația a fost câștigată de COMESAD DRUMURI SRL, cu o ofertă de 4.525.996,77 lei (fără TVA).

Valoarea contractului este constituită astfel – Cheltuieli pentru construcții și instalații legate de construcții – 4.463.507,66 lei, Cheltuieli pentru organizarea de șantier – 62,489.11 lei.

Cele trei străzi au fost distruse de lucrările care se fac la rețeaua de apă și la trotuare. Primarul le-a spus din nou aleșilor locali că ”am scos din proiectul cu fonduri europene obligația de a aduce carosabilul la starea inițială cu asfalt, după lucrări, urmând ca suma prevăzută acolo să fie folosit la această investiție”.

Străzile menționate sunt pline de săpături făcute de societatea Kranz Eurocenter, cea care reabilitează rețeaua de apă, pavează trotuarele cu granit şi face piste pentru biciclete. Conform legii şi contractului încheiat de Kranz cu Primăria, la finalul lucrărilor strada trebuie adusă la stadiul inițial, adică trebuie reparat asfaltul săpat. Administrația locală a decis însă că firma nu mai reface nimic, nu mai ia banii pentru asta, iar Primăria Curtea de Argeș asfaltează strada în totalitate.

Sursa foto: ziarulargesul.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top