Procurorii DNA Pitești au descins în 21 de locații din Argeș, inclusiv la Consiliul Județean și Primăria Ștefănești!

Perchezitii-DNA

Procurorii DNA Piteşti efectuează percheziţii în 21 de locații din judeţul Argeş, inclusiv la sediile Consiliului Judeţean, Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi Primăriei Ştefăneşti, într-un dosar de corupție care vizează contracte de achiziţie publică privind cumpărarea de către o instituţie publică a unor locuinţe destinate persoanelor vulnerabile.

Achizițiile de locuințe destinate persoanelor vulnerabile făcute de DGASPC Argeș – luate la puricat de anchetatori!

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Pitești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind cumpărarea de către o instituție publică a unor locuințe destinate persoanelor vulnerabile. În cursul zilei de 7 septembrie 2023, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 21 locaţii, situate pe raza judeţului Argeş, din care trei sunt sedii ale unei instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice”, a transmis DNA, într-un comunicat de presă.

În acest dosar, procurorii DNA Pitești beneficiază de sprijinul oferit din partea ofiţerilor de poliţie din cadrul DGA şi din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. (Antoniu Neguț)

Revenim cu detalii!

Sursa foto: argespress.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top