Echipa PSD Argeș, prezentă la Festivalul CAȘCAVALULUI de Brăduleț!

psd-3-bun

Astăzi, 8 septembrie a.c. în zi de mare sărbătoare, la Brăduleț s-a desfășurat o nouă ediție a “Festivalului Cașcavalului”, o manifestare de tradiție în care bunul gust al produselor specifice zonei s-a împletit perfect cu spectacole de muzică populară și demonstrații de meșteșuguri.

Primarul Florin Iordache a primit din partea președintelui Consiliului Județean, Ion Mînzînă, o diplomă de onoare pentru promovarea produselor și meșteșugurilor tradiționale. La rândul său, acesta a oferit președintelui CJ o diplomă pentru buna colaborare.
Aceștia au premiat apoi cupluri cu peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, elevi cu rezultate bune la învățătură, familii cu nou-născuți, pe meșterul popular Vasile Tică, cel care a fost desemnat de curând Tezaur Uman Viu.

Din echipa PSD Argeș condusă de președintele Ion Mînzînă, au făcut parte senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, subprefectul Bogdan Minciunescu, primarii Constantin Panțurescu – Curtea de Argeș, Constantin Oancea – Mușătești, Niculae Dragnea – Băiculești, Ion Cojocaru – Nucșoara, Florin Proca – Berevoești, consilierii județeni Vasile Negoescu, Marilena Ionescu, Aurel Iacșa și Nicoleta Nicolescu, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Augustin Tudoreci și Toma Nicodim.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top