Profesor de sport de la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” – agresor sexual, arestat!

🔻 UPDATE

Potrivit unor noi informații aparute în presa locală, se pare că bărbatul în vârstă de 45 de ani din comuna Mărăcineni ar fi profesor de educatie fizică va petrece următoarele 30 de zile în arestul Poliției Argeș.

🔻Știrea inițială

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au reținut un bărbat de 45 de ani, din Mărăcineni, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, transmit polițiștii argeșeni.

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 07 martie a.c., bărbatul, având calitatea de cadru didactic, ar fi agresat sexual o minoră, elevă a unității școlare, în timp ce se aflau în incinta unității de învățământ.

Pentru probarea aspectelor ce fac obiectul cercetării, polițiștii au colaborat cu aparținătorii minorei și cu reprezentanții unității de învățământ.

Astfel, la data de 18 martie a.c., bărbatul a fost condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere emis în cauză.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, se arată în comunicatul transmis de către Biroul de presă.al.IPJ Argeș. (A.N)

Sursa foto: Google/descriptiv

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top