Proiectul de lege CODUL SILVIC – în dezbatere publică în perioada 21-23 august

cod-silvic-dezbatere-proiect

Ministerul Mediului a transmis că organizează, în perioada 21-23 august a.c., sesiuni de dezbatere publică având ca obiect proiectul de Lege privind Codul Silvic. Termenul limită pentru înscrierea la dezbateri este 18 august 2023, ora 12:00.

MMAP anunță că sesiunile de dezbateri se vor desfășura în sistem hibrid (videoconferință și prezență fizică în sediul MMAP din B-dul Libertății nr. 12, Sector 5, București) și pot participa:

  • asociații profesionale din administrația silvică și din industria lemnului;
    societatea civilă;
    entități ale statului, autorități centrale și locale;
    Alte entități interesate.

”Persoanele interesate să participe fizic la dezbatere (în limita locurilor disponibile în sală) se pot înscrie la adresa de e-mail gabriel.oltean@mmediu.ro, până cel târziu în data de 18.08.2023, ora 12:00 (se pot înscrie maximum două persoane care să reprezinte interesele organizației/comunității respective). Toți cei care doresc să participe activ la dezbaterea publică (exprimare puncte de vedere, întrebări) se pot înscrie, ca participanți, la adresa de email gabriel.oltean@mmediu.ro”, transmite Ministerul Mediului în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Ministerul Mediului România.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top