România în era digitalizării: 30% comision pentru plata unei facturi

România este țara tuturor posibilităților. Dacă ieri scriam despre cea mai proastă bancă din România, astăzi vreau să vă prezint o altă minune a digitalizării: o firmă care percepe un comision de 30% pentru plata unei simple facturi.

Da, ați citit bine, în România există o firmă care percepe un COMISION DE 30% pentru plata unei facturi! Minunăția se numește SelfPay (selfpay.ro), și se laudă cu peste 5000 de astfel de puncte de plată la nivel național. Adică peste 5000 de posibilități de a-i jumuli pe românii care au proastă inspirație să folosească respectivele stații de plată. Aparatele sunt amplasate în zonele cu trafic intens, în magazinele de proximitate, supermarketuri, reţele de retail (Carrefour, Kaufland, Profi, Mega Image), benzinării etc.

În cazul de față, pentru plata unei facturi eliberate de către CEZ VÂNZARE (factură de gaze), în valoare de 10,57 lei, SelfPay percepe un comision de „doar” 3 lei. Vă imaginați că n-am fost atât de tâmpit încât să plătesc un astfel de comision, am vrut doar să le fac puțină „reclamă”.

Și pentru ca totul să fie și mai minunat, prietenii de la SelfPay spun că procesarea unei astfel de plăți se face în până la 4 zile. Asta ca să nu trăiți cu impresia că dacă ați achitat astăzi o factură care este scadentă mâine, veți scăpa de penalizări, sau poate, și mai rău, de o deconectare de la serviciul respectiv.

Spor la plăți în România digitalizată! – „Cu degetul” – ca să parafrazez o reclamă actuală.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top