SCANDALOS! GEAMANDURI ÎN FORMĂ DE CRUCE PLUTESC ÎN APELE MĂRII NEGRE

geamandura-1170x737

Imagini bizare pe litoralul românesc în apele Mării Negre. Mai multe geamanduri în formă de cruce plutesc în valuri în apropierea țărmului, stârnind spaima sau revolta turiștilor aflați la plajă. Salvamarii au și ei păreri împărțite: unii au acceptat să le monteze, alții au refuzat.

Geamandura portocalie, de înălțimea unui om, are în partea superioară forma unei cruci. Mai jos, un logo „Fără aventură, după geamandură”, informează Europa FM.

Dedesubt, proiectantul originalului obiect plutitor a scris  cu majuscule „Pericol de înec după acest punct”. Lucrarea nu se termină aici. „36 de oameni au murit anul trecut dupa ce au depășit geamandurile. Întoarce-te din drum!”, este atenționarea scrisă în alb pe portocaliul obiectului în formă de cruce mișcat de valurile mării. Oamenii sunt revoltați că autoritățile vor să transforme Marea Neagră într-un cimitir. Salvamarii din Vama Veche și Eforie au pus deja crucile în apă. La Eforie a ieșit scandal. Geamandurile au fost aduse, pe semnătură, de un reprezentant al Fundației pentru SMURD, spune Vasile Borteș. Li s-a dat în plus și câte un banner pe care este scris numărul morților înecați anul trecut în apele mării.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top