Se reintroduc clasele de gimnaziu la Colegiul Național „Alexandru Odobescu” Pitești

FOTOGRAFII-ODOBESCU-7-300x225

Incepând cu anul școlar 2024-2025, în cadrul Colegiul Național „Alexandru Odobescu” din municipiul Pitesti vor fi reintroduse clasele de gimnaziu. „Ca o noutate, clasa a V-a, care va începe cursurile în septembrie, va avea limba engleză în regim de predare intensiv. Programul orelor de curs se va menține, așa cum v-am obișnuit, în intervalul 8.00-15.00 pentru toate clasele care activează în unitatea noastră”, a transmis conducerea unității de învățământ.

Colegiul dispune de 5 laboratoare de informatică, respectiv 4 laboratoare a câte 32 de calculatoare și unul cu 20 dedicat grupelor de intensiv, toate dotate cu videoproiectoare și acces la internet, proaspăt renovate.

Sala de sport este reabilitată și personalizată. Sunt și 10 cabinete de limbi moderne, 6 laboratoare de științe și o sală de festivități, toate modernizate și dotate cu echipamente IT.

„Corpul principal se află într-un amplu proces de reabilitare și cu ajutorul Primăriei Pitești, în speță a domnului primar Cristian Gentea, fost absolvent de Odobescu care, după cum ne-a obișnuit, este tot timpul prezent la toate proiectele de investiții, suntem siguri că la 1 septembrie 2024 bobocii vor păși într-un spațiu ultramodern, cu finisaje de calitate și dotări la nivelul performanțelor colegiului. Proiectul de reabilitare energetică, în derulare în acest moment, este un exemplu de viziune în eficientizarea folosirii resurselor în mod adecvat”, au mai transmis reprezentanții Colegiului, pe pagina de Facebook a unitatii de invatamant..

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top