ARA – Aplicația care îți spune când vine mașina de gunoi pe strada ta

ARA

În trend cu nevoile tale! De ceva timp a apărut aplicația care îți spune când vine mașina de colectare a deșeurilor pe strada ta. Totul e mai simplu cu ARA!

Aplicația ARA poate fi descărcată pe telefonul mobil de pe APP Store sau Google Play. O instalezi, setezi localitatea în care te afli și vei primi notificare din timp ca să pregătești pubela pentru colectarea deșeurilor. Vei fi, de asemenea, informat legat de tipul deșeurilor ce urmează să fie colectate sau dacă apare o modificare în programul de colectare.

ARA este aplicația care te ajută să colectezi și să reciclezi mai ușor deșeurile menajere. Este disponibilă și în județul Argeș, în 42 de localități unde operator este societatea Salubris S.A. Lista localităților și operatorii de salubritate vor crește constant, așa că o poți instala din timp.

Lista celor 42 de localități, din zona centrală a județului Argeș, în care serviciile ARA sunt deja disponibile: Albota, Bascov, Băbana, Bălilești, Beleți-Negrești, Bogați, Boțești, Bradu, Budeasa, Călinești, Căteasca, Ciomăgești, Cocu, Coșești, Cotmeana, Cuca, Davidești, Dârmănești, Dobrești, Drăganu, Hârtiești, Leordeni, Mălureni, Mărăcineni, Merișani, Micești, Mihăești, Mioveni Morărești, Moșoaia, Oarja, Poiana Lacului, Priboieni, Rătești, Săpata, Stâlpeni, Stefanesti, Țițești, Topoloveni, Uda, Vedea, Vulturești.

Aplicația îți oferă și multe alte funcții utile, inclusiv un ghid de separare a deșeurilor în vederea reciclării acestora. Poți pune inclusiv un reminder cu o zi înainte de ridicarea deșeurilor, poți cere o nouă pubelă sau poți realiza o comunicare directă prin intermediul aplicației cu operatorul tău de salubritate.

Ara vine în sprijinul cetățenilor cu un calendar, notificări și informații utile, pentru gestionarea mai facilă a proceselor de colectare selectivă și reciclare. Acum e mai simplu să știi exact când trebuie să scoți pubela pentru golire, cum să sortezi corect deșeurile și cum poți recicla inteligent, plătind mai puțin.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top