Sebastian Mihalcsak, vicepreședintele PNL Coșești: „Fac o politică de bun simț pentru că iubesc comuna Coșești. Pentru mine înseamnă ACASĂ!”

c3d74134-aa77-4530-abdb-fc053800d1b4

Sebastian Mihalcsak, este un tânăr arădean de 29 de ani, de profesie economist, care provine dintr-o familie unită, cu doi părinți lucrători in mediul privat, unul in Germania, altul in România, un tanar cu o educație aleasă și cu un respect fața de tot ce îl inconjoară, s-a stabilit de ceva timp ,în Argeș, mai exact la Coșești, acolo unde este membru PNL și tototdată lider al filialei liberale din Coșești, localitatea sa actuală de domiciliu.
„Argeșul este județul meu. Chiar dacă nu m-am născut și crescut aici, ma simt la mine acasă! Aici am familia, prietenii, cunoștințele, jobul și nu am de gand să plec prea curând!”, ne-a declarat tanărul liberal.
Tot aici, Sebastian își dorește să schimbe mentalitatea administrației locale din comuna unde locuiește în prezent cu familia sa, încercând astfel să vina cu idei, proiecte benefice pentru oamenii din Coșești, o comunitate pe care o iubește și consideră ca aici înseamnă ACASĂ.
Dintr-un dilalog pe care l-am avut cu domnia sa, am aflat că tanărul Sebastian (nascut și crescut în Arad), urmând ca mai apoi să se stabilească in județul Argeș, a decis în luna iunie 2022 să facă un pas important pentru bunastarea localității unde locuiește, astfel că a intrat in politică și s-a inscris ca membru în PNL, in organizatia din localitatea sa.

Însă, pentru că și-a dat seama că nu poate face foarte multe din postura de membru simplu al unui partid, Sebastian va fi urmatorul candidat la funcția de primar al comunei Coșești, la alegerile locale din 2024, iar dacă va castiga, acesta se va bate cot la cot cu cei din opoziție pentru proiectele pe care ar vrea sa le implementeze in comuna sa de domiciliu și pentru bunastarea celor care ii sunt alături.
Un aspect foarte important este faptul că, Sebastian, inca de la debutul carierei sale politice, este sustinut atat de colegii săi din organizație, cat si de președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, prefectul Argeșului Radu Perianu, precum Institutiei Prefectului, tanarul Dragoș Predescu, unul dintre cei mai și șeful Cancelariei activi și apreciati membri ai PNL Arges.

EMPATIC CU CEI DIN COMUNITATEA UNDE LOCUIEȘTE

De asemenea, împreuna cu echipa pe care o are în spate, Sebastian a început să se implice din ce în ce mai mult in viața comunitații de zi cu zi, astfel că a organizat diverse acțiuni sociale, din fonduri proprii, pentru cetatenii din comuna Coșești, printre care enumeram o campanie de analize și consultații medicale gratuite, alături de cei 25 de medici specialisti care au fost prezenti in luna noiembrie a anului trecut, la Cosești. Zeci de cetateni au avut parte de cele mai bune servicii medicale oferite de catre consilierul liberal Sebastian Mihalsk, cel care a susținut din fonduri proprii această campanie medicală.

De asemenea, in luna decembrie 2022, liberalii din Coșești in frunte cu Sebastian și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, au desfășurat o frumoasă acțiune cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, oferind cadouri celor mici din localitatea mai sus amintită.

PNL COȘEȘTI – O ORGANIZAȚIE UNITĂ ȘI ALĂTURI DE CETĂȚENI

Alături de colegii sai de filială, ori de cate ori are ocazia, impreuna cu echipa sa, Sebastian reusește să aduca un zambet pe chipul celor mai putin norocoși din Coșești, astfel că a reușit să organizeze o frumoasă campanie umanitară cu ocazia Sărbătorilor Pascale, anul acesta, oferind pachete mai multor persoane defavorizate din localitate.

TOȚI OAMENII PREȘEDINTELUI

În organizatia pe care o conduce, Sebastian are o echipa de tineri entuziasti, ambitioși și cu multă putere de muncă, printre care ii enumeram pe: Irinel Ilie, Catalin Plopeanu, Laurențiu Vuta, Rafael Mazilescu, dar și alte persoane care ii sunt alături din umbra și il sprijina in continuare.
De asemenea, luna trecuta, la Coșești, s-a desfăsurat competitia sportivă Cupa comunei Coșești, un eveniment realizat tot cu sprijinul liberalilor din localitate, fiind de asemenea, o manifestare foarte apreciată de cetățeni, oferindu-se chiar și trofee caștigatorilor.

Tot dintr-un dialog liber avut cu tanarul consilier liberal, aflăm că principalul sau dușman politic este primarul actual comunei Coșești, social-democratul Nicolae Pană.
Sebastian Mihalcsak le transmite tuturor locuitorilor care il susțin că va incerca să nu dezamăgească și va incerca să facă tot posibilul pentru ca proiectele pentru dezvoltarea localității să fie puse in practica de administrația publică actuală. Despre proiectele și ideile lui Sebastian vom discuta intr-un alt material ce urmează a fi publicat exclusiv pe RoMedia.ro. (Material realizat de Antoniu Neguț)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top