ROLAND FLORIAN DUMITRU – tânărul liberal care vrea să dezvolte comuna Albota, alături de OAMENI pentru OAMENI!

c2e97c98-5cc5-4eba-a66c-988f737b4471

Cine este Roland Florian Dumitru?

Tănărul liberal este născut și crescut în comuna argeșeană Albota, este un familist convins, cu principii și valori bine stabilite. Susține că nu face parte din același tipar de politicieni cu care este obișnuit electoratul, acesta alegand să își facă doar datoria… de cetățean.
Roland Florian Dumitru, un jucător al noii generații, activează de câțiva ani în privat, în cadrul unei firme ce are ca și obiect de activitate topografia și cadastru, Acesta fiind, de altfel, un mediu profesional destul de competitiv în zilele astea, acolo unde își continuă evoluția profesională zi de zi, alături de soția sa. cea care ii este probabil cel mai bun consilier al său și prietena la nevoie, oricand are nevoie să ia o decizie.
Roland sau Ando cum îi mai spun prietenii și apropiații, consideră că generația de azi este aptă de a face față multor dificultăți, adaptandu-se rapid la cerințele vremii. Este un om de echipă, dar consideră – în egală măsură – că asumarea responsabilităților și determinarea personală sunt extrem de importante atunci când preiei o poziție de lider. Este, în acest sens, exponentul unei generații aflate, permanent, în a găsi noi oportunități.
Totodată este încrezător, determinat și foarte hotărât, știe că face parte dintr-o generație care beneficiază de multiplele avantaje ale erei digitalizării și, mai ales, de infinit mai multe soluții de dezvoltare personală și profesională. Își propune, ca atare, să valorifice necontenit aceste beneficii în noul său drum pe care si l-a ales să îl urmeze. Este genul de om care nu se lasă descurajat de obstacolele sau problemele cu care se confrunta, fiind de parere că mereu vor exista situații de criza, însă, pentru aproape orice exista o soluție. Având o astfel de mentalitate sănatoasa, Ando arată că este un tipar de lider care vede oportunități acolo unde sunt deficiențe sau probleme, își construiește o strategie de parcurs și un traseu pe care alege să îl parcurgă cu aceeași determinare și inițiativă.

Step by step

De curând, Roland a decis că este momentul să se implice mai mult în adminstrația publica locală, astfel, a început sa ia legătura cu vecini, prieteni ori diverși locuitori ai comunei condusă de peste 25 de ani de primarul social-democrat Ion Dumitru, cel care se va lupta pentru scaunul de primar al comunei Albota. Mai mult, acesta a decis sa facă un pas uriaș pentru a arăta și mai mult interesul sau pentru dezvoltarea armonioasă a localității din apropierea municipiului reședință de județ, astfel ca s-a înscris în PNL Argeș.

‘Avem nevoie de implicarea tinerilor în viața socială a comunității prin toate mijloacele”

Pe acest nou drum care l-a ales, Roland și-a dedicat tot interesul, energia ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR din localitatea natală, însă, este de părere că tinerii ar trebui sa fie mai activi în viața comunității din care fac parte pentru a schimba ceva: ‘Avem nevoie de implicarea tinerilor în viața socială a comunității prin toate mijloacele”, a declarat acesta.
De asemenea, a preluat fraiele organizației de la Albota. Aici, nefiind singur, ci susținut neconditionat atat de membrii simpli ai organizatiei, locuitori ai comunei, cat și de o echipă puternică de liberali cu ștate vechi în partid, precum prefectul Radu Perianu, senatorul argeșean Dan Bica, seful Cancelariei Prefectului Dragoș Predescu, precum și de catre ministra Justiției, Alina-Ștefania Gorghiu care ii ureaza mult succes in indeplinirea obietivelor strategice pe care și le-a propus pentru Albota. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top